Verzenden & retourneren

Verzenden:
  1. Maandag-Vrijdag Voor 15:00 besteld versturen wij uw product dezelfde dag nog op, met het streven dat u het morgen in huis heeft. Vanwege Corona en drukte kan het zijn dat er vertraging in de levering is, maar wij verzenden hem wel op tijd.
  2. Kleine minder beschadigbare producten worden in een envelop verzonden. Grote artikelen en kleine breekbare artikelen worden in een doosje verzonden.

Retourneren:

  1. Als de consument het artikel heeft ontvangen die hij daadwerkelijk ook besteld heeft, maar toch binnen de 14 dagen bedenktijd besluit het niet te houden draagt hij de retour kosten op zichzelf.
  2. Is de retour netjes binnen juiste tijd ontvangen en is het compleet ontvangt de klant het bedrag van het product terug, maar NIET de verzendkosten die hij heeft betaald.
  3. Producten die geretourneerd worden moet compleet en zonder beschadigingen geretourneerd worden. Is dit niet het geval dan word er schadevergoeding of waardevermindering kosten in rekening gebracht. Deze kosten kan verschillen van minimaal 2% op het bedrag tot maximaal 85% van het totale bedrag. Het bedrag word bepaald naar aanleiding van hoe het product terugontvangen is.
  4. Hygiënische producten (oorfoontjes, borstkolven, speenknuffels, baby thermometers, fruitspenen en tand-mond apparatuur) waar de verzegelde verpakking geopend is mag niet geretourneerd worden.
  5. Bepaalde producten worden geleverd incl. batterijen/ knoopcellen. Bestellingen die retour worden gestuurd met lege/ half lege batterijen wordt niet geaccepteerd (retour word afgewezen). Batterijen word gecontroleerd bij ontvangst van pakketje.
  6. Retourneren kunt u naar het volgende adres versturen:
        Dokter Siebingasingel 136, 
        9218PZ
        Opeinde